top of page
IdasFoto-33.jpg

MENNESKERS HISTORIER

..foreviget med bilder og test i bloggform

Line og Simon // Bryllup på båt i vakre Bjerkreim i Rogaland.

Line og Simon møttes i 2018 på baren Hanekam i Stavanger. 3 år senere, i 2021, var de tilbake på baren hvor de hadde sitt første møte, for å ferie jubileet deres og nå med baby på vei. Etter at de hadde drukket opp og var på vei til bilen, så gikk Simon ned på kne under vinterlysene som hang så fint over dem i fargegaten. Det var utrolig romantisk og bruden ante ingen ting. I år giftet de seg endelig, på en regntung julidag i år, og jeg var så heldig å få være med dem på den store dagen. Vielsen fant sted utendørs ombord på båten M/K Ørsdølen med fjell og fjord som det vakreste bakteppet.


Hva gjorde at dere valgte å gifte dere på en båt? Vi valgte å gjøre noe litt annerledes, men fremdeles veldig personlig. Familien min har hatt gården Dyrskog i alle generasjoner, så langt tilbake som det er mulig å datere. Jeg og mine søsken har tilbrakt somrene våre her hele barndommen og hver søndag ventet vi på båten Ørsdølen. Da kom det turister på besøk, og vi kunne snope i kiosken. Hver høst lånte vi båten for å frakte hjem sauene våre fra sommerbeite. For meg så representerer båten barndomsminner, sommer, besteforeldre og familietreff. Helt perfekt for vårt bryllup!

I forkant var vi blitt enige om at vi skulle ta portrettbildene før vielsen. Da bestemte vi oss for å gå opp i fjellsidene, til en gammel familiegård som de i dag bruker som hytte. Det var et stykke å gå opp, spesielt i pøsende regn, men fy søren! Aldri har vel en gåtur vært SÅ verdt det. Plutselig glimtet sola til i mellom skyene og utsikten som traff meg på toppen var helt uslåelig.


  • Hvordan så dere for dere at bryllupsdagen skulle være?

Vi ønsket en mindre formell vielse, med mange gode venner rundt oss, og kun nærmeste familie. Vi er jordnære mennesker, så det ble derfor ingen klisjeer - ingen brudevals, taler eller klirring i glass for å få oss til å kysse. Det ble i stedet gode samtaler, god musikk, dansing og nattbad kl. 24.00 Vi er utrolig fornøyd med dagen vår, alt ble slik vi så for oss

  • Hvorfor valgte dere Idas Foto som bryllupsfotograf?

Vi hadde kun hørt positive tilbakemeldinger, og bildene på Instagram er helt nydelige. Hun bruker et høstlig uttrykk, noe som vi likte veldig godt. Vi anbefaler henne på det sterkeste, hun er utrolig dyktig!

Commentaires


bottom of page