Jeg kan kort beskrives som sykepleieren som har et hjerte for fotografi.

Idas Foto-12752.jpg

.. men om du ønsker den litt lengre versjonen, here you go: 

Mitt navn er Ida Mari, jeg er 24 år og er utdannet sykepleier. Jeg er nå bosatt i Egersund som er en liten småby helt sør i Rogaland. Her bor jeg sammen med min samboer og 2 bonusbarn. Selv om jeg tilsynelatende bor i verdens navle, er det ingen hindring, reiser jeg gjerne dit du vil!

Jeg har alltid hatt en stor interesse for fotografi.
 

Helt i fra jeg var liten tjuvlånte jeg pappas kamera og gikk rundt for å knipse bilder. Da jeg ble konfirmert gikk jeg til innkjøp av mitt første kamera. Jeg startet opp en fotoblogg som fikk enormt god respons. Etter noen år uten kameraet, merket jeg at jeg savnet fotografering.

 

Høsten 2017 tok jeg på meg et foto-oppdrag som gav meg lysten på mer.. Jeg opprettet raskt facebooksiden min Idas Foto og siden har det bare ballet på seg. I dag dyrker jeg min hobby som fotograf, ved siden av jobben min som sykepleier.

Jeg elsker å fange både små og store øyeblikk! Enten det er nyfødtfoto, barnefoto, gravidfoto, familiefoto, konfirmanter eller bryllup. Min stil vil jeg beskrive som varm og ekte. Jeg elsker å få frem naturlig stemning og de fine jordfargene vi har rundt oss. 

En fotografering sammen med meg skal være avslappet, naturlig, gøy og bringe frem ekte øyeblikk.

Jeg gleder meg til å se hva dette året har å by på. I sommer foreviget jeg et bryllup i vakre Ålesund, jatakk til mer av dette! 


Høres jeg ut som den rette fotografen for deg?

Det kundene sier om meg

 
 
Omg, Ida!!! Så bildene nå!
Har ikke ord!!! Du er best!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anne Lise & Kim
 
 
Bare ta kontakt med Idas Foto! Herregud den dama kan kundebehandling og foto.
Vi fikk en super dag med henne og når hun var i lokalet merket vi ikke til henne engang. Hun blendet seg godt inn og fikk tatt nydelige øyeblikksbilder.
 
Silje & Jørgen 11.07.20
 
 
Tusen hjertelig takk for en avslappet og nydelig bryllupsfotografering. Vi koste oss gjennom hele fotograferingen.
 
 
 
 
Marie Clara og Egil 20.06.20
 
 
Konfirmanten og vi synes Ida gjorde en kjempefin jobb. Profesjonell til fingerspissene. Konfirmanten synes også Ida var kjempe flink til å få en avslappet stemning rundt fotograferingen. Vi booker henne gjerne igjen. 
 
 
 
Nancy Åse
 
 
Vi er veldig fornøyde meg deg som fotograf, du er veldig lett og samarbeide med. Du kom med gode instrukser under fotograferingen. Så tar du helt nydelige bilder!!
Jeg tror ikke vi kunne ha funnet en bedre fotograf!
 
Stine & Anbjørn 19.12.20

Hvem er jeg?

Lyst til å se mer av arbeidet mitt?

  • Instagram

Følg meg gjerne på instagram: @idasfot0