Idas Foto
- Fotograf Ida Mari Urdal

Så utrolig stas at du kan tenke deg å bruke meg som din fotograf, det setter jeg umåtelig stor pris på. På denne siden har jeg samlet litt informasjon om meg slik at du kan få vite litt om hvilken type fotograf jeg er. 

 

En kortere beskrivelse,av meg som fotograf og min bildestil, kan sies slik: Jeg er fotografen som fanger ekte, varme og gyldne øyeblikk i menneskers liv. 

 

Idas Foto-2.jpg

Her er litt om meg:

Mitt navn er Ida Mari, 25 år gammel og bosatt i Egersund som ligger i Rogaland fylke. Jeg er utdannet sykepleier og driver firmaet mitt ved siden av sykepleieryrket. Slik har jeg nå holdt på i nesten 5 år, så det er sant det alle sier: åra går fort når man har det gøy!

 

Det som er viktig for meg når du booker meg som fotograf er først og fremst at du liker stilen min og mitt tidligere arbeid. Alle fotografer har nemlig en egen bildestil, nettopp for å skille seg litt ut i mengden av andre fotografer der ute. Det er også viktig for meg at dere ønsker en fotograf som kan veilede dere igjennom fotograferingen slik at dere skal kunne ha lave skuldre, slappe av og bare "go with the flow". 

 

Jeg pleier alltid å si at jeg har kun 1 regel: og det er nettopp at du som kunde skal kunne være deg selv. Det er nemlig alfa-omega når vi skal skape magiske bilder sammen.

 

Som menneske er jeg nysgjerrig, løsningsorientert, leken, tålmodig, utadvendt, kreativ noe som er gode egenskaper i dette yrket. Og slik det er for alle bedriftseiere, er det også veldig viktig for meg at du som kunde blir fornøyd med sluttproduktet.

 

Og uavhengig av hvilken fotografering du booker hos meg skal du sitte igjen med en godfølelse og tenke at "dette vil jeg gjøre igjen". Om jeg lykkes med dette er jeg sikker på at det kan sammenlignes med å vinne i lotto, slik føles det i hvert fall  for meg. 

 

Og på denne måten fanger jeg minner igjennom bilder som du vil ha glede av i mange år fremover. Så om dette er det du tenker er viktig for deg, synes jeg du skal ta kontakt med meg.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med deg.

Idas Foto-3.jpg

Email 

Besøk min facebook-og instagramprofil:

  • Facebook
  • Instagram

Hva sier tidligere kunder?

Elisabeth & Mathias

Kjære Ida. For noen flotte bilder, vi satt med tårer i øynene begge to i går kveld. Det blir skikkelig vanskelig å velge (...) Tusen takk for at du var med å gjorde dagen vår perfekt. Jeg skulle si fra Mathias at det kjekkeste med hele dagen var fotograferingen. Du har også fått masse skryt fra gjestene (...) Vi følge oss så godt ivaretatt av deg og det var trygt og godt at du hadde så god kontroll.

Skulle vi gjort det igjen, er det ingen tvil om at du skulle vært fotograf.

Elin & Harald

Hei Ida. Vi holder på å velge ut bilder av de du sendt. Det var veldig mange fine bilder. Du er helt rå!

Anita & Thomas

Tusen hjertelig takk for veldig fine bilder! Ida er en profesjonell fotograf med godt humør og et øye for detaljer. Hun forbereder seg grundig og vi hadde flere møter med henne i forkant, noe som også bidro til å gjøre oss trygge før den store dagen.

 

Ida hadde stålkontroll på brudebildene og evnet også å fange de spontane øyeblikksbildene som "en flue på veggen". Vi vil varmt anbefale idas Foto til bryllupsfotografering; dere er da sikret en mengde bilder av høy kvalitet, samt en morsom og minnerik dag med fotografering.

Igjen tusen tusen takk!

Idas Foto-4.jpg

Jeg drømmer om å fotografere bryllup utenfor Rogaland og gjerne i det store utland. Ta meg med på deres reise om vi er en god match.Da lover jeg at vi skal få det morro på fotografering.