top of page
Idas Foto-2.jpg
Idas Foto-09810_edited.jpg

Hvem er jeg?

Så utrolig stas at du kan tenke deg å bruke meg som din fotograf, det setter jeg umåtelig stor pris på. På denne siden har jeg samlet litt informasjon om meg slik at du kan få vite litt om hvilken type fotograf jeg er. Mitt fokus er å fange ekte, varme og gyldne øyeblikk i menneskers liv. 

Mitt navn er Ida Mari, 26 år gammel og bosatt i Egersund som ligger i Rogaland fylke. Det som er viktig for meg når du booker meg som fotograf er først og fremst at du liker stilen min og mitt tidligere arbeid. Alle fotografer har nemlig en egen bildestil, nettopp for å skille seg litt ut i mengden av andre fotografer der ute.

Som menneske er jeg nysgjerrig, løsningsorientert, leken, tålmodig, utadvendt, kreativ noe som er gode egenskaper jeg tar med meg inn i fotograferingen. Og uavhengig av hvilken fotografering du booker hos meg skal du sitte igjen med en godfølelse og tenke at "dette vil jeg gjøre igjen". 

 

Som fotograf ønsker jeg å veilede deg igjennom fotograferingen slik at du skal kunne ha lave skuldre, slappe av og bare "go with the flow". Jeg pleier alltid å si at jeg har kun 1 regel: og det er nettopp at du som kunde skal kunne være deg selv. Det er nemlig alfa-omega når vi skal skape magiske bilder sammen. På denne måten fanger jeg minner igjennom bilder som du vil ha glede av i mange år fremover.

 

 

Om dette høres ut som det riktige fotograf-valget for deg, synes jeg du skal ta kontakt med meg for en uforpliktende prat.

Jeg tar på meg booking av konfirmantfoto, bryllupsfoto, 1års fotografering, søskenfoto, familiefotografering, forlovelsesfotografering, nyfødtfotografering o.l.

Jeg gleder meg til å høre i fra deg.

Egersund, Norge

Telefon: 958 55 545

  • Facebook
  • Instagram

Send inn et kontaktskjema for å gjøre en booking

Takk, jeg vil svare på henvendelsen din så snart som mulig.
bottom of page