top of page

La meg forevige kjærligheten deres

Om du ikke allerede har skjønt det så elsker jeg bryllup, og med det mener jeg virkelig
E L S K E R
.

 

Nervene, stemningen, humøret, omgivelsene, menneskene, kjærligheten, gleden og ikke minst festen - alt med bryllup er og skal være magisk. 

Jeg fotograferte mitt første bryllup i 2019 og siden forelsket jeg meg helt i bryllupsfotografering. Nå har jeg endelig, 3 år rikere på erfaring, funnet min stil og mitt særtrykk i bildene.

Jeg har en dokumentarisk stil, og en blanding av portretter og naturlige øyeblikk er med på å få frem øyeblikk fra den store dagen deres.

Det å forevige bryllup er en stor ære, samtidig som jeg som fotograf har et stort ansvar. Flere brudepar sier at jeg oppleves som en bryllupsplanlegger, og det er fordi jeg er avhengig av å ha full kontroll. Det er tross alt mye som skal klaffe på den store dagen og jeg vil være der for å fange øyeblikkene. Som fotograf prøver jeg å ta lite plass ved å blende inn mellom alle de kjekke gjestene som er i bryllupet. Jeg vil fotografere ting utenfra, og de tingene du ikke ser på bryllupsdagen din, nettopp for å gjenskape fortellingen for dere.

IdasFoto-51-6.jpg

Hvilken bryllupspakke passer for deg?

Hvor mange timer du ønsker fotograf på bryllupsdagen er gjerne det som er med på å styre hvilken bryllypspakke du skal gå for. Jeg har 3 ulike pakker som jeg tilbyr.

 

Utenfor Rogaland tar jeg kun på meg heldagspakken.

Bryllupspakke 1

Heldagspakken

- 10 timer med fotografering

- 500 bilder fra dagen

- Bryllupsmøte - jeg vil vite alt om den store dagen

- Bryllupsguiden

- Forlovelsesfotografering (i Rogalandsområdet)

- Bildene levert i personlig nettgalleri

- Album på 15x15cm, 10 bildesider, med fotografens favoritter. Kan oppgraderes av brudeparet.

Fra 30.000,-

 

Bryllupspakke 2

Halvdagspakken

- 5 timer med fotografering

- 180 bilder fra dagen

- Bryllupsmøte - jeg vil vite alt om den store dagen

- Forlovelsesfotografering (i Rogalandsområdet)

- Bryllupsguiden

- Bildene levert i personlig nettgalleri

 

Fra 20.500,-

Bryllupspakke 3

Vielse + hovedbilder

- 2 timers fotografering

- 50 bilder fra vielse og fotograferingen

- Bryllupsguiden

- Bildene levert i personlig nettgalleri

 

 

Denne pakken tilbys kun ved bryllupsdatoer mellom november-mars

Fra 15.000,-

Hvordan går du frem for å gjøre en booking?

Send meg en henvendelse med beskrivelse av dere og deres visjon for bryllupet via kontaktskjemaet mitt. Det finner du nederst på siden. Jeg svarer deg via mail så snart jeg har sett henvendelsen. Om jeg er ledig ønsker jeg at vi tar oss en telefonsamtale eller et teammøte for å finne ut av om vi har god kjemi. Kjemi er viktig for at vi skal ha et godt grunnlag for å skape magiske bilder sammen. Om kjemien er på plass tenker jeg så klart at vi er en godt match og at jeg så klart vil forevige minner på deres bryllupsdag. 

Videre sender jeg en kontrakt til signering. Da må begge parter signere på avtalen.Når kontrakten er signert har vi en deal. Jeg sender første faktura som er et reservasjonsgebyr slik at bryllupsdatoen er deres. Vi har planleggingsmøter underveis og jeg er tilgjengelig til å svare på hva dere en måtte lure på i bryllupsplanleggingen. Jeg sender over bryllupsguiden som jeg har utformet. Den inneholder alle mine beste tips og triks til en vellykket bryllupsdag. 

Booker dere en pakke hvor forlovelsesfotografering er inkludert vil jeg anbefale å ta den ganske snart, slik at dere kan trykke bilder på invitasjoner og annet stasj til bruk i bryllupet. 

 

Når vi nærmer oss bryllupsdagen prates vi litt til for å fastsette detaljer, og vipps så er dagen her.

Let’s Work Together

  • Facebook
  • Instagram
Takk for innsendingen!
IdasFoto-249.jpg
bottom of page